Octavian Drăghici, „pariul" lui Ionuț Popa pentru jocul de la Cluj

Data publicării:
picture(width=400)-57ee924e95f9cf3c4d0f02b0
După două meciuri în care nu a prins lotul, Octavian Drăghici a fost titularizat și i-a răsplătit încrederea antrenorului Ionuț Popa cu o dublă marcată în remiza de pe terenul lui CFR Cluj. La finalul meciului, tehnicianul bănățenilor a încercat să comenteze într-un mod amuzant decizia, dar termenii i-au jucat o festă

„Sunt un bulangiu de antrenor eu. Ce să mai spun... Am bulan, așa se spune în fotbal. Îi mai scot la rampă, dar nu am niciun merit, pentru că e al lor”, a declarat, la final, Ionuț Popa.

Sosit în vară la Timișoara, după o experiență în Liban, Octavian Drăghici este cel mai bun marcator al violeților. Atacantul de 31 de ani a punctat de 4 ori în cele 9 jocuri bifate în prima ligă, de fiecare dată, pe teren străin: de două ori cu CFR și câte o dată cu Concordia Chiajna și CSM Iași.

„Asta a fost decizia antrenorului, am respectat-o, o respect... ce spune el, noi jucătorii aia facem, suntem profesioniști și respectăm decizia antrenorului”, a spus și Octavian Drăghici.

Timișorenii revin acasă, vineri, pentru duelul cu FC Voluntari, de pe „Dan Păltinișanu". Jocul care deschide etapa cu numărul 20 va începe de la ora 17:30 și va fi, în direct, pe Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri