Florin Cîţu: Am aprobat prelungirea stării de alertă

Data publicării:
tata ii aseaza masca fiului pe strada
Foto: Guliver/GettyImages

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis în ședința de miercuri să ceară prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu menținerea măsurilor luate la ultima prelungire, în luna septembrie. Prelungirea de 30 de zile va intra în vigoare pe 10 octombrie. Premierul Florin Cîțu a anunțat că a aprobat prelungirea stării de alertă.

ACTUALIZARE 21.30 Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, a anunţat, miercuri, premierul interimar Florin Cîţu.

"În şedinţa de Guvern de astăzi mai multe hotărâri au fost aprobate, printre care prelungirea stării de alertă", a precizat premierul demis Florin Cîţu.

Știrea inițială

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80 prin care se propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu menținerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, cu modificările și completările ulterioare, se arată într-un comunicat de presă.

Starea de alertă a fost prelungită pe 9 septembrie, cu 30 de zile, care vor expira în curând.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri