Cristina Țopescu făcea parte din echipa de comunicare a Ministerului Sănătății. Mesajul transmis luni dimineață de colegi

Data actualizării: Data publicării:
Cristina Țopescu
FOTO: Facebook/ Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu se alăturase din luna noiembrie echipei de comunicare a Ministerului Sănătăţii, anunţă un comunicat de presă al instituţiei, în cadrul căruia ministrul Victor Costache subliniază că jurnalista a demonstrat „până în ultima clipă că este un profesionist desăvârşit”.

Conform comunicatului, colectivul Ministerului Sănătăţii regretă dispariţia prematură a jurnalistei Cristina Ţopescu, care de puţin timp se alăturase echipei de comunicare.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit.

Citește și: Moartea Cristinei Țopescu. Lucian Mândruță: Mă șochează că era un om atât de singur

Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus ministrul Sănătăţii, Victor Costache, conform sursei ciate.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni, au precizat surse din poliţie.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Citește și: Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că a plecat în străinătate într-o vacanță”

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri