Admiterea la facultate. Patru candidați pe loc la Drept

Data publicării:
admitere foi

Examenul este programat să înceapă la ora 11. Testul pentru verificarea cunoștințelor de limba română va cuprinde 50 de întrebări de tip grilă, cu câte trei variante de răspuns, iar pentru rezolvarea lui, candidații vor avea la dispoziție două ore. Media de concurs se face din 50% nota obținută la test și 50% media examenului de bacalaureat.

Candidații vor afla baremul de evaluare în cursul zilei de mâine, iar marți vor ști dacă au reușit să prindă un loc la Drept.

Cei nemulțumiți pot depune contestații în cel mult 48 de ore de le afișarea rezultatelor. Anul trecut, ultima medie cu care s-a intrat la această facultate a fost 8.35.

În acest an au fost scoase la concurs 200 de locuri la buget si 50 cu taxă, pentru care s-au înscris peste 760 de candidați.

Tot astăzi este ultima zi în care își mai pot depune dosar de înscriere cei care visează o carieră în medicină. La Universitatea din Iași este cea mai mare concurență din ultimii cinci ani. La Medicină Generală, de exemplu, sunt patru candidați pe un loc, de două ori mai mulți față de anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri