INTERACTIV. Credeți că se va rupe USL în urma scandalului provocat de terenul cumpărat de familia Băsescu?

Data publicării:
ponta si antonescu resized mediafax-6

Foto: Mediafax

Blocaj în USL pe tema comisiei parlamentare de anchetă privind „cazul Călărași”. Comisia de anchetă pentru terenul familiei Băsescu a produs noi tensiuni între PNL şi PSD. Practic, cele două părţi se acuză reciproc de minciună. În acest context a avut loc o întâlnire între Crin Antonescu și Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a lămurit, miercuri seara, dezacordul cu liderul liberal: a fost o neînțelegere legată de o comunicare defectuoasă la telefon. Președintele PSD a spus că liberalii vor lua astăzi o decizie în privința comisiei parlamentare de anchetă.

Premierul Victor Ponta a declarat, răspunzând la o întrebare a reporterului Digi24, că nu s-a ajuns la niciun acord pe tema comisiei parlamentare de anchetă, după întâlnirea de la vârful USL, deoarece liberalii nu s-au hotărât dacă susțin sau nu această comisie.

Victor Ponta le-a spus jurnaliștilor că l-a sunat pe Crin Antonescu pentru a discuta despre această comisie de anchetă și că liderul liberalilor și-a dat acordul. Crin Antonescu a declarat însă pentru gandul.info că nu a avut loc o astfel de discuție.

De cealaltă parte, social-democraţii insistă pe existenţa unui acord cu liberalii şi spun că la discuţia pe această temă au participat miniştrii liberali Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi Mariana Câmpeanu.

Credeți că se va rupe USL în urma scandalului provocat de terenul cumpărat de familia Băsescu?

Răspundeți la întrebare pe site-ul nostru, la secțiunea DigiVOX, lăsați-vă numărul de telefon și puteți intra în direct la ora 15.00, cu Adriana Nedelea. De asemenea, vă așteptăm comentariile pe site și pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri