Tânăr de 22 de ani din Botoșani, plecat la muncă în Croaţia, dat dispărut. Familia nu a mai putut lua legătura cu el din 1 noiembrie

Data actualizării: Data publicării:
fotografia unui tanar din botoani datdisparut
Tânăr de 22 de ani din Botoșani, plecat la muncă în Croaţia, dat dispărut. Familia nu a mai putut lua legătura cu el din 1 noiembrie.

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Botoşani, plecat la muncă în Croaţia, a fost dat dispărut. Familia nu a mai putut lua legătura cu el din 1 noiembrie.

”Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Călăraşi. Acesta a părăsit domiciliul la data de 29 octombrie a.c., pentru a se deplasa în Croaţia, la muncă, păstrând legătura cu familia până în data de 1 noiembrie, când nu a mai putut fi contactat”, a transmis, joi, IPJ Botoşani.

Sursa citată de News.ro a precizat că tânărul se numeşte Havriliuc Alin Constantin şi are următoarele semnalmente: 1,65 m înălţime, aproximativ 100 de kg, păr şaten, ochi verzi. De asemenea, pe braţe are două tatuaje „Alin” şi „2001”.

Vestimentaţie cunoscută: hanorac de culoare închisă, încălţăminte sport marca Puma, de culoare verde, pantaloni tip blue jeans de culoare gri.

„Cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a mai transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri