Un elev a fost încuiat în vestiar de profesoara sa

Data publicării:
07032013 20elev 20dulap-53400

Daniel Dinescu, un elev de 17 ani, care stătea în căminul liceului, nu a vrut să meargă la ore a doua zi după ce a petrecut în club, aşa că intrat în dulap în speranţa că nu-l va găsi nimeni. L-a trădat însă colegul lui de cameră, iar pedagogul a decis să îi dea o lecţie.

Vestiarul nu are mai mult de 1,70 înălţime şi 50 de centimetri lăţime.

„Să-l speriem, ca data viitoare să nu mai facă. nu mai fenteze și ceilalți pedagogi”, a explicat pedagogul Viorica Vozaru gestul său.

Aceasta susţine că nu a intenţionat să îl sechestreze pe adolescent, ci doar a trebuit să urce la alt etaj, ca să-i deschidă uşa unei eleve. Băiatul însă a chemat Poliţia.

„Doamna pedagog a aplicat lacătul respectiv pe dulap după care şi-a continuat activitatea. Elevul a sunat la 112. Am mers acolo și l-am scos pe elev din dulap”, a declarat Adrian Căpraru purător de cuvânt IPJ Dolj.

Tânărul a crezut iniţial că cel care a pus lacătul pe uşa vestiarului este un coleg, şi nicidecum pedagogul instituţiei.

Am stat acolo în jur de 5- 6 minute dupa care am dat telefon la 112. A venit cu un băiat cu cheia şi mi-au deschis uşa. El a considerat că era o glumă”, a povestit Daniel Dinescu.

Conducerea liceului a deschis o anchetă.

Elevul se va alege cu nota scazută la purtare şi ar putea fi chiar exmatriculat, iar pedagoga va primi sancțiuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri