VIDEO. Incident grav pe Dunăre: Un caiac cu 4 tineri sportivi a fost lovit în plin de o șalupă

Data actualizării: Data publicării:
O șalupă care lovește un caiac cu 4 sportivi, pe Dunăre.
Un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă.

Imagini șocante la Orșova, unde un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă de mare viteză. Momentul a fost surprins de turiștii care erau într-o altă ambarcațiune. De altfel, pasagerii care au filmat momentul i-au recuperat pe cei patru băieți din caiacul rupt în două și răsturnat în urma impactului. 

UPDATE 17:30 - Poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.


Știrea inițială:

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Sunt imagini greu de privit. Accidentul a avut loc în jurul prânzului, iar evenimentul șocant a fost filmat de o familie care se afla în vacanță. Oamenii se plimbau cu o ambarcațiune pe Dunăre și au văzut la un moment dat cum de un caiac cu 4 sportivi se apropie în viteză o șalupă care nu are nicio intenție să-și modifice cursul.

Cât de puternic a fost impactul reiese din reacția celor care au filmat accidentul. Aceștia au crezut că cei patru tineri au fost răniți grav, însă din fericire nu s-a întâmplat așa ceva. Doar un minor a fost lovit ușor, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate, însă nu a necesitat spitalizarea.

Sunt imagini cu puternic impact emoțional, pe care nu le dăm în totalitate, cele cu momentul în care șalupa care circula cu 40, 50 de km pe oră lovește în plin caiacul care se rupe în două.

Pe lângă norocul că nu au fost răniți grav, cei patru au avut șansa de a fi scoși repede din apă de oamenii care se aflau în zonă și duși în siguranță la mal.

Tinerii sunt în afara pericolului și nimeni nu a sunat la 112, însă aceste imagini au ajuns și la polițiști care iau în calcul să deschidă o anchetă, însă este nevoie și de plângerea penală făcută de cei patru sportivi.

Cei patru sportivi minori sunt de la Clubul Sportiv Orșova, secția caiac-canoe. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri