A murit actorul Darren Kent, cunoscut pentru rolurile din Game of Thrones și Dungeons and Dragons

Data actualizării: Data publicării:
Darren Kent a jucat primul său rol important în filmul horror Mirrors. Foto Facebook: Darren Kent

Actorul britanic Darren Kent, cunoscut pentru rolurile sale din Game of Thrones şi Dungeons and Dragons, a murit, transmite Carey Dodd Associates, agenția care îl reprezenta. Cauza morții nu a fost precizată încă. El avea 36 de ani și suferea de mai mulți ani de probleme de sănătate. 

"Cu profundă tristeţe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten şi client Darren Kent a murit liniştit vineri. Părinţii şi cel mai bun prieten al său au fost alături de el. Gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia sa în aceste momente dificile", a scris agenţia pe Instagram.

"Darren nu a fost doar un actor, regizor şi scenarist talentat, ci şi unul dintre cei mai drăguţi oameni pe care am avut plăcerea să îi cunosc. A fost un privilegiu şi o plăcere să fac parte din călătoria lui", încheie postarea.

Darren Kent suferea de mai mulţi ani de probleme de sănătate, dar cauza morţii sale nu a fost încă precizată, transmite news.ro.

Născut în Essex, Darren Kent a jucat primul său rol important în filmul horror Mirrors, lansat în 2008. Actorul a apărut, de asemenea, în ultimul episod al celui de-al patrulea sezon din Game of Thrones şi în serialul britanic EastEnders.

Mai recent, Darren Kent a apărut în filmul Dungeons and Dragons: Honour of Thieves din 2023, cu Chris Pine, unde a interpretat rolul unui cadavru reanimat.

Actorul, care obişnuia să lucreze cu Mushroom Theatre Company, a scris şi regizat, de asemenea, mai multe filme, inclusiv drama poliţistă Abusing Protocol în 2015.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri