Actorul Jamie Foxx a fost internat. Familia spune că se recuperează, dar nu dezvăluie de ce suferă

Data publicării:
Actorul Jamie Foxx se uită la un meci de tenis, din tribună, în Miami, pe 30 martie 2023.
Actorul Jamie Foxx a fost spitalizat. Foto: Profimedia Images

Actorul Jamie Foxx, laureat al premiului Oscar pentru rolul din filmul "Ray" a avut nevoie să fie dus la spital, marți, a anunțat familia acestuia, care a adăugat că acum starul de 55 de ani se recuperează, scrie CNN.

"Vrem să vă anunțăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a trecut printr-o complicație medicală, ieri. Din fericire, datorită unei reacții rapide și a unei îngrijiri de calitate, este pe cale de a se recupera", a scris fiica actorului Corinne Fox, pe Instagram, miercuri noapte.

Aceasta nu a dezvăluit de ce anume suferă actorul.

"Știm cât este de iubit și apreciem rugăciunile voastre. Familia cere discreție în acest moment", a transmis fiica actorului.

Alan Nierob, care îl reprezintă pe actor, a refuzat să dea detalii în plus față de anunțul fiicei lui Foxx.

"Nu spunem nimic în plus, în acest moment, în afară de ce s-a postat deja", a spus acesta.

Surse apropiate de actor au declarat, sub protecția anonimatului, pentru TMZ, că actorul a ajuns la spital marți dimineață și că a fost vorba mai degrabă de o "urgență medicală" decât o "complicație" dar că acum Foxx poate "să comunice".

Însă sursele nu au putut dezvălui de ce anume suferă actorul.

Jamie Foxx lucrează în prezent la filmul "Back in Action", care este turnat în statul american Georgia. În rol principal, alături de el, joacă actrița Cameron Diaz, care a fost convinsă să reapară pe marele ecran după ce anunțase că renunță la actorie.

Jamie Foxx a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rol principal, în 2005, când l-a interpretat pe cântărețul Ray Charles, în filmul "Ray". Actorul s-a mai remarcat în filme precum "Collateral" sau "Django Unchained" și are și o carieră impresionantă de cântăreț.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri