O femeie din SUA a decis să se căsătorească cu un criminal în serie, condamnat la moarte: „Are sentimente și e foarte sensibil”

Data publicării:
Dawn Arguello
FOTO: Facebook/ Dawn Arguello

O femeie de 46 de ani, din Texas, se va căsători cu un criminal în serie de 33 de ani, din Nebraska, condamnat la moarte pentru că a ucis patru oameni în decursul a zece zile, în 2013.

Dawn Arguello pare că a acceptat foarte ușor trecutul sângeros al soțului criminal Nikko Jenkins, dar nu este de accord cu gestul acestuia de a-şi tatua pe faţă numele ei, după ce cei doi au decis să-și unească destinele. „Am fost tare supărată că a făcut aşa ceva”, a spus Arguello. „Nu trebuia să se automutileze în halul ăsta”, a mai spus femeia, potrivit The Sun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În plus, viitoarea soţie a condamnatului e nemulţumită de felul în care presa l-a prezentat pe Jenkins. „Dacă te iei după presă, înseamnă că e cel mai detestat bărbat din Nebraska, pe lângă Charles Starkweather.” Femeia a făcut referire la un criminal în serie din anii 1950, care a ucis cel puţin 11 victime. Povestea a inspirat scenariile mai multor filme, precum “Badlands” în 1973 sau “Natural Born Killers” în 1994. Charles Starkweather a fost executat în 1959, la vârsta de 20 de ani.

Nikko Jenkins e „o enigma. Are sentimente. E foarte sensibil”, a declarat Dawn Arguello. „E extrem de inteligent şi… da, manipulativ”, a recunoscut ea.

Nikko Jenkins a fost condamnat la moarte în 2017, fiind primul caz de pedeapsă capitală în Nebraska, de când a fost reinstaurată în 2016.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce femeia făcea voluntariat la o organizaţie nonprofit care ajută condamnaţii la moarte şi familiile acestora. La rândul ei, Arguello are trecut infracţional, fiind condamnată pentru violenţă domestică, abuz asupra copiilor şi infracţiuni cu carduri de credit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri