O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu 2 fotografii cu o femeie blonda
Jennifer Ruziscka are 50 de ani și lucra de aproape 3 decenii ca profesoară de engleză FOTO: Facebook/ Jennifer Ruziscka

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei OnlyFans a fost descoperit de colegi și șefi. Ea este doar cea mai recentă profesoară din SUA care și-a pierdut locul de muncă din cauza conținutului pentru adulți postat online.

Jennifer Ruziscka a lucrat în districtul școlar local Springfield din Ohio timp de aproape 30 de ani, dar în luna ianuarie s-a aflat că are cont pe OnlyFans, unde postează „imagini cu caracter sexual”

Profesoara de engleză de la Springfield High School a început să aibă probleme atunci, deoarece activitatea ei secundară încălca politicile de conduită pentru profesia ei, potrivit New York Post.

„Școlile din Springfield au fost anunțate că există acuzații conform cărora unul dintre profesorii săi a avut o activitate nepotrivită pentru un educator profesionist”, a declarat Matt Geha, inspectorul școlar șef districtual. „Acel profesor a fost plasat în concediu administrativ pe perioadă nedeterminată”, a mai spus acesta.

Geha a lansat o investigație care o viza pe Ruziscka pe 26 ianuarie și a obținut „dovezi cu sprijinul procurorului districtual”.

Ruziscka, cunoscută pe platforma pentru adulți sub numele „Jenniferssecrets”, era, de asemenea, antrenoare de majorete și consilier școlar, având un salariu anual de 74.720 în momentul în care și-a dat demisia.

La dosarul întocmit în urma anchetei derulate de autoritățile școlare au fost atașate fotografii cu Jennifer Ruziscka îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Ruziscka a demisionat pe 29 ianuarie, cu două zile înainte de ședința disciplinară în care urca să fie dezbătut cazul ei.

Oamenii mă pot eticheta oricum doresc, dar asta nu schimbă nivelul imens de dăruire și etica de muncă exemplară pe care le-am avut ca educator. Indiferent de ceea ce fac în viața mea privată, de dragul de a păstra un acoperiș deasupra capului familiei mele și o mașină în garaj, rămân unul dintre cei mai dedicați profesori de engleză care au lucrat în Springfield”, a spus ea pentru presa locală.

După ce a demisionat, profesoara a obținut un post de meditator la clasele 7-12 pe o platformă online care are drept scop reducerea abandonului școlar.

Ruziscka este doar cea mai recentă profesoară din SUA care a fost investigată și, ulterior, a demisionat după ce s-a descoperit că are cont pe OnlyFans și alte site-uri cu conținut pentru adulți.

În septembrie anul trecut, a fost descoperit contul OnlyFans al profesoarei din Missouri, Brianna Coppage, pe care îl gestiona împreună cu soțul ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri