Oaspete nepoftit. Un urs a pătruns în casa unor americani pentru a dormi

Data publicării:
urs sufragerie

Ursul de doi metri şi jumătate a găsit drept adăpost o vilă din Florida. Nestingherit de civilizaţie, mamiferul a spart geamul terasei şi a pătruns în casă unde s-a tolănit pe jos pentru a se odihni. Totul s-a petrecut sub ochii bonei şi a băieţilor de care aceasta avea grijă, în timp ce mama lor se afla la serviciu.

„Nu prea poţi să gândeşti logic când vezi aşa ceva. Eram cu toţii speriaţi”, povestește Mason MacDonough.

Speriată de musafirul nepoftit, bona a pus mâna pe telefon pentru a cere ajutor şi pentru a o chema acasă de urgenţă pe mama copiilor.

„Am fost la zoo. Am văzut acolo urşi, dar niciodată atât de aproape. Pentru prima dată m-am aflat atât de aproape de un urs ca să nu mai vorbim că întâlnirea cu animalul de peste doi metri s-a produs pe terasa mea”, își amintește Alice MacDonough.

După ce şi-a făcut siesta pentru aproximativ o oră, ursul a plecat liniştit prin acelaşi loc pe unde a şi intrat în casă.

Organizaţia pentru protejarea animalelor sălbatice din Florida a pus capcane în zona unde s-a petrecut incidentul în speranţa că vor prinde animalul.

Ei se tem că data viitoare, ursul nu va fi la fel de calm şi ar putea ataca oamenii. Experţii pun acest comportament al mamiferului pe seama invadării habitatului său de către oameni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri