Haos total provocat de un român cu TIR pe o autostradă din Croația. Camionagiul riscă închisoarea

Data actualizării: Data publicării:
tir
Un șofer din România a creat haos pe o autostradă din Croația, după ce a intrat cu TIR-ul pe contrasens FOTO: captură video RTL Danas

Un șofer din România a creat haos pe o autostradă din Croația, după ce a intrat cu TIR-ul pe contrasens. Bărbatul de 37 de ani a fost găsit mai târziu de polițiști. Era beat, dar spune că a băut după incidentul în care a fost implicat, din cauza stresului pe care i l-a provocat acesta. Acum, românul riscă o amendă de până la 6.480 de euro și închisoare de până la 120 de zile.

Incidentul s-a petrecut marți, înainte de orele prânzului, pe autostrada care leagă capitala Zagreb de Varaždin, potrivit RTL Danas. Românul plecase în cursul dimineții de la sediul firmei la care e angajat spre Međimurje, unde urma să încarce găini de la un abator. Ajuns la un punct de taxare, el a făcut o manevră greșită și a intrat pe autostradă pe sensul greșit, provocând un haos de nedescris și punându-i în dificultate pe ceilalți șoferi.

După ce a mers câțiva metri, șoferul a întors camionul direct pe autostradă cu mai multe manevre, lovind și avariind parapeții de pe margine, după care a părăsit autostrada.

Mai multe imagini cu incidentul au fost postate pe rețelele sociale, românul fiind găsit de poliție datorită unui alt șofer care a văzut imaginile și a recunoscut camionul parcat la marginea unui drum.

Când a fost găsit de polițiști, românul era beat, dar a spus că a băut după incident. Proprietarul firmei de transport, care a sosit și el la locul unde a fost găsit românul, a spus că acesta este angajatul lui de trei ani și nu a creat niciodată niciun fel de problemă.

Românul riscă o amendă de până la 6.480 de euro și o pedeapsă cu închisoarea de până la 120 de zile.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri