Un bărbat a povestit că a asistat la propria moarte. "Am revenit la viață după ce am stat 45 de minute închis într-un sac mortuar"

Data publicării:
cadavru bagat in sac scos de la frigider la morga pentru autopsie
Un bărbat din Texas a povestit pentru Insider experiența prin care a trecut după ce a luat "un supliment suspect" cumpărat online și care aproape l-a ucis. Foto: Getty Images

Un bărbat din Texas a povestit pentru Insider experiența prin care a trecut după ce a luat "un supliment suspect" cumpărat online și care aproape l-a ucis. El a fost găsit inconștient în baia unui fast-food, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul și l-au pus într-un sac mortuar. În drum spre spital, după 45 de minute, un medic care i-a verificat pulsul a constatat că bărbatul trăia.

Vincent Tolman, din Texas, a povestit experiența care l-a făcut să nu se mai teamă de moarte.

"Prietenul meu și cu mine luasem un supliment suspect pe care îl cumpărasem online, dar în momentul în care l-am consumat, am știut că ceva nu era în regulă. Ne-am repezit la cel mai apropiat restaurant în speranța că ceva mâncare ne va face să ne simțim mai bine. În schimb, am început să simt greață, așa că m-am dus la baie. Deodată, un fior rece ca gheața mi-a trecut prin corp și mi-a cuprins pieptul și totul a început să se învârtească în jur", a declarat bărbatul.

El a susținut apoi că s-a văzut pe el însăși cum zace pe podea băii.

"Îl descriu ca fiind "trupul" deoarece nu m-am recunoscut la început. Persoana pe care am văzut-o nu semăna cu mine. Arăta ca un cadavru. Am urmărit cum serviciile de urgență au încercat resuscitarea, dar la scurt timp s-au oprit și au renunțat. Au băgat corpul într-un sac mortuar galben aprins și l-au transportat în portbagajul unei ambulanțe", a susținut Tolman.

El a povestit că după aproximativ 45 de minute de mers cu ambulanța, un medic a decis să verifice din nou pulsul bărbatului.

"După mai multe minute de verificări și reverificări, medicul a spus mai târziu că a simțit un puls slab pe piciorul meu. Acesta a intrat în acțiune și a început să alimenteze plămânii cu oxigen și să conecteze un defibrilator. După prima undă de șoc nu a fost niciun răspuns, dar după a doua rundă a obținut o bătaie a inimii, iar după a treia rundă a obținut o bătaie constantă a inimii. Era slabă, dar era constantă și era suficientă pentru a susține viața", a spus bărbatul care a povestit că a dat ochii cu moartea.

Când a ajuns la spital, el a început să aibă convulsii și să vomite. "Dintr-o dată am simțit că cineva îmi lega brațul stâng și mi-am dat seama - trupul era, de fapt, al meu. A fost sfâșietor... Cum se putea ca în tot acest timp să fi asistat la propria mea moarte? Am fost în comă timp de trei zile, declarată oficial de către medici - în moarte cerebrală. Medicii au spus familiei mele că aveam șanse mici de supraviețuire", a spus el.

Bărbatul a povestit că după trei zile a deschis ochii și că se simțea bine fizic. Medicul neurolog a declarat că acest caz este un "miracol".

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita