Zbor British Airways amânat după ce echipajul a spus că a fost jefuit la Rio. Poliția a aflat că a băut și s-a drogat toată noaptea

Data actualizării: Data publicării:
avion British Airways
Zbor British Airways amânat după ce echipajul a spus că a fost jefuit la Rio FOTO: Shutterstock

Un zbor British Airways a fost amânat după ce trei membri ai echipajului au spus că au fost victimele unui jaf armat în Brazilia și erau prea traumatizați ca să meargă în cursă. Ulterior s-a dovedit că cei trei au mințit și că, de fapt, avuseseră o noapte nebună de distracție, cu mult alcool și droguri.

Cei trei ar fi trebuit să zboare spre aeroportul Heathrow din Londra de la Rio de Janeiro, pe data de 5 septembrie, dar zborul a fost amânat în ultimul moment, după ce au anunțat că au fost jefuiți cu o seară înainte și că nu erau în stare să lucreze, potrivit The Daily Beast.

Dar o investigație a poliției locale a stabilit că angajații companiei aeriene, în vârstă de 40, 39 și 31 de ani, „nu au spus adevărul și nu au spus ce s-a întâmplat în realitate în acea dimineață”.

Polițiștii au descoperit că angajații, care susțineau că telefoanele le-au fost furate în timpul jafului, își pierduseră de fapt dispozitivele în timpul nopții, când au băut peste măsură.

De asemenea, au fost acuzați că au consumat droguri de risc în timpul nopții de chef.

Un purtător de cuvânt al British Airways a spus că, în acest moment, acest caz este de competența poliției.

La doar câteva momente după ce au anunțat compania că au fost jefuiți, cei trei s-au urcat într-un taxi, la marginea orașului Rio de Janeiro.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îi arată pe cei trei membri ai echipajului în oraș, în jurul orei 4:50 dimineața. „Au creat aceste povești pentru a încerca să justifice un comportament inadecvat, în afara regulilor companiei”, a declarat Danielle Bullus, de la poliția din Rio de Janeiro.

Polițiștii cred că unul din angajații British Airways - un bărbat - a băut „până aproape de inconștiență”. Câțiva muncitori în construcții care l-au văzut i-au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța. Echipajul a văzut că acesta avea urme de praf alb pe față, iar polițiștii suspectează că este vorba de cocaină.

Ajuns la spital, bărbatul ar fi recunoscut că a luat droguri și a băut cu două femei din zonă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri