Tavan prăbușit la Teatrul Apollo din Londra. Mărturiile supraviețuitorilor

Data publicării:
teatru-1

Câţiva răniţi au reuşit să povestească prin ce au trecut. Spectacolul pe care îl urmăreau 720 de oameni a fost întrerupt la un moment dat de un zgomot puternic. Tavanul începuse să se crape.

„La început, am crezut că totul face parte din spectacol. Apoi a fost un zgomot şi toată acea agitaţie. Şi mi-am zis că nu poate fi ceva din spectacol şi apoi n-am mai văzut nimic”, a povestit un supraviețuitor.

Câteva secunde mai tâziu, bucăţi mari de moloz au început să cadă peste spectatori.

„A fost ca o alunecare de teren, cu bucăţi de ciment. Oamenii veneau unii peste alţii şi au început să alerge. Şi se vedea cum cade tavanul”, a povestit un alt supraviețuitor.

Ambulanţele n-au făcut faţă numărului mare de răniţi şi oameni aflaţi în stare de şoc. Echipele de intervenţie au decis să folosească autobuze pentru a-i duce pe oameni la spital.

Până la terminarea anchetei, autorităţile locale trebuie să prezinte un raport despre starea clădirii vechi de 112 ani, în condiţiile în care mai mulţi spectatori spun că din tavan picura apă în mai multe locuri. După prăbuşirea tavanului teatrului Apollo, toate sălile de spectacole din Londra vor fi verificate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri