Video Încălțăminte fake de 6,4 milioane de euro, descoperită în Portul Constanța. Marfa "made in China" urma să ajungă la o firmă în Capitală

Data publicării:
incaltaminte fake
Cele aproape 14.000 de perechi de încălțăminte fake au fost descoperite într-un container venit din China. Sursa foto: captură video Poliția de Frontieră

Aproape 14.000 de perechi de încălțăminte sport, în valoare de 6,4 milioane de euro, au fost confiscate, marți, în Portul Constanța. Încălțămintea, care purta denumirea unui brand internațional de lux, era fake și urma să fie comercializată în România de o firmă din Capitală. Este al doilea transport de încălțăminte contrafăcută descoperit în Port în doar două zile, scriu jurnaliștii de la Replica Online.

Cele 13.496 de perechi de încălțăminte, care purtau semnul figurativ al unui brand internațional de lux, au fost descoperit marți, în Portul Constanța, într-un container venit din China.

Marfa, în valoare de peste 6,4 milioane de euro, urma să ajungă la o firmă din București și de acolo să fie comercializată, cel mai probabil, în toată țara.

Este al doilea transport de marfă fake descoperit în Port numai săptămâna aceasta. Luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța au găsit, tot într-un container venit din China, alte 2.600 de perechi de încălţăminte sport. Și respectiva marfă, susceptibilă de a fi contrafăcută, purta denumirea aceluiaşi brand de lux.

Oamenii legii au confiscat întreaga cantatite de marfă și au întocmit dosar penal pentru punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri