(P) LINK Academy sărbătorește SysAdmin Day și vă face cadou o reducere de până la 800€

Data actualizării: Data publicării:
ro-1-sys-admin

În fiecare ultimă vineri din iulie se sărbătorește SysAdmin Day, ziua când întreaga planetă sărbătorește eroii erei moderne – administratorii de sistem, care în toate cele 365 de zile din an au grijă ca numeroasele sisteme IT din jurul nostru să funcționeze corespunzător și sunt primii care sar în ajutor de fiecare dată când avem o problemă cu tehnologia.

Dacă nu ați știut, administratorii de sistem sunt printre cei mai căutați experți din sectorul IT, care câștigă și peste 2000€ pe lună. Asta nu trebuie să vă uimească deoarece, în cele din urmă, nici măcar programatorii nu pot funcționa fără ei.

Când aveți probleme cu internetul, nu vă funcționează calculatorul sau așteptați o oră la rând la oficiul poștal din cauza problemei numită „ne-a picat internetul”, administratorii sunt cei care vă rezolvă toate problemele și grijile. Administratorilor de sistem le puteți mulțumi și pentru că nu au fost încă atacate de hackeri conturile noastre, iar imprimanta și telefoanele funcționează fără probleme.

De aceea merită o zi a lor din an.

Șansă ideală pentru toți cei care vor să devină system admins

Și anul acesta, LINK Academy sărbătorește SysAdmin Day. Însă, la această instituție educațională internațională sărbătoarea durează până pe 31 iulie, când este valabilă reducerea de până la 800€ pentru toți cei care decid să înceapă școlarizarea la departamentul Administration.

Dacă v-ați gândit să deveniți unul dintre cei mai importanți experți IT, fără de care lumea digitală pe care o cunoaștem astăzi ar funcționa greu, atunci profitați de această șansă și înscrieți-vă accesând acest link.

La LINK Academy puteți alege unul din două programe pe un an de zile pentru administratori de sistem: Network Administration sau Microsoft Administration. Fiecare program este adaptat și pentru cei începători, care sunt coordonați de experți în IT cu experiență, administratori de sistem, care vă vor pregăti pentru lucru în acest domeniu.

Cursurile se pot urmări în clasele LINK Academy din București sau în varianta online, prin intermediul celei mai moderne platforme pentru studiu la distanță, care vă oferă posibilitatea de a urmări cursurile din orice oraș sau țară. La finalizarea programului susțineți gratuit examenul pentru titlurile oficiale Microsoft, CompTIA, Cisco sau Linux Professional Institute și dobândiți competențele căutate în companiile și organizațiile IT de top.

Toate acestea, după spusele celor de la LINK Academy, vă vor oferi posibilitatea de a lucra în diferite joburi foarte bine plătite în lumea modernă de afaceri – de la nivelul începător de administrator până la proiectant de top de sistem și de rețea.

Pe lângă cunoștințe de calitate, școlarizarea la LINK Academy oferă toate resursele pentru începerea unei cariere de succes: stabilirea contactului cu cei mai buni angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei și posibilitatea de angajare, programul pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, inclusiv perfecționarea limbilor străine prentru a vă putea oferi serviciile clienților la nivel global, iar acestea sunt doar câteva beneficii asigurate de LINK Academy.

Înscrieți-vă până pe 31 iulie și începeți școlarizarea în condiții speciale

Oferta LINK Academy cu ocazia Zilei administratorului de sistem durează până pe 31 iulie și vă oferă posibilitatea de a vă înscrie în această perioadă la unul dintre departamentele Administration cu o reducere de până la 800€!

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru unul dintre cele mai căutate joburi din zilele noastre și uitați de problemele aduse de șomaj și joburile care nu vă oferă salariile potrivite. Deveniți un administrator de sistem care rezolvă grijile tuturor și care are ziua lui în mod meritat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita