FORMULA 1. Cum a comentat Vettel fotografia cu Alonso şi Webber cinând: „Erau dezbrăcaţi?”

Data publicării:
2013 F1 Alonso Webber dinner friends in Dhubai 1

În această săptămână, Mark Webber de la Red Bull şi Fernando Alonso de la Ferrari, au petrecut împreună o seară la un restaurnat din Dubai. Pilotul spaniol a postat o fotografie pe Twitter, cu comentariul: cină cu prietenii la Dubai. După câteva ore postarea fost ştearsă, dar Webber apucase să o distribuie pe contul său.

Mai multe publicaţii internaţionale au sugerat o conspiraţie, ţinând cont de relaţia tensionată dintre cei doi piloţi ai echipei Red Bull, care a cunoscut un nou episod la Marele Premiu al Malaysiei, când Vettel l-a depăşit pe Webber, contrar ordinelor primite de la boxe.

Întrebat la Sakhir, unde în acest week-end se desfăşoară Grand Prix-ul Bahrainului, dacă a văzut fotografia în care coechipierul său cinează cu cel mai important contracandidat la titlul mondial, Vettel a răspuns că nu, apoi a comentat cu ironie: „Erau dezbrăcaţi? Toţi trebuie să mâncăm şi e destul de plictisitor să o faci singur”.

Triplul campion mondial a admis însă că nu ar fi mers la acea cină dacă ar fi fost invitat.

Atât Webber, cât şi Alonso au exclus ideea unei conspiraţii, precizând că sunt prieteni de 13 ani şi că au acelaşi manager, pe Flavio Briatore.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri