Un traficant de anabolizante din Rep. Moldova s-a dat singur de gol la vamă. A devenit extrem de agitat la vederea polițiștilor

Data publicării:
1-traficant-de-anabolizante-prins-dupa-ce-a-devenit-brusc-agitat-la-vederea-politistilor
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Un tânăr din Republica Moldova, care urma să tranziteze România în drumul spre Germania, a fost prins cu substanțe anabolizante ascunse în bagaj. Bărbatul de 29 de ani era pasager într-un microbuz și a devenit extrem de agitat la vederea polițiștilor de frontieră. Suspiciunile oamenilor legii s-au confirmat când au găsit, în bagajele tânărului, 459 de comprimate și 27 de fiole de substanță anabolizantă.

"În data de 18 ianuarie 2023, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz cu destinaţia Germania, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani", transmite ITPF Iași, citat de botosaneanul.ro.

La controlul de frontieră, polițiștii  au observat că bărbatul era extrem de agitat în mod nejustificat, drept pentru care au decis să facă un control amănunţit asupra lui şi a bagajelor sale.

"În urma controlului, în bagajele personale ale bărbatului au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 459 comprimate şi 27 de fiole inscripţionate cu substanţe incluse în lista substanţelor dopante cu grad mare de risc", spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Tânărul este cercetat acum pentru introducerea ori scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de substanțe dopante de risc.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri