„Game Of Thrones”. Sophie Turner, despre cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark: „Plângeam şi îmi spuneam: Nu pot face asta”

Data actualizării: Data publicării:
sansa stark game of thrones

Actriţa britanică Sophie Turner a declarat că a devenit ''foarte conştientă de sine'' după criticile primite în social media în legătură cu rolul ei din serialul ''Game Of Thrones'', relatează Press Association.



Sophie Turner, 23 de ani, a obţinut faima la nivel mondial cu rolul Sansa Stark din serialul HBO, însă a declarat că unele comentarii online i-au afectat sănătatea mentală.

Vorbind pentru talk-show-ul Dr. Phil, Turner a spus: "Aş crede că da. Aş spune: 'Da, sunt grasă. Sunt o actriţă proastă'. Aş crede că da. Le-aş cere celor de la costume să-mi strângă foarte mult corsetul. Tocmai am devenit foarte, foarte conştientă de sine", a declarat Sophie Turner, citată de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Turner a spus că lucrurile s-au înrăutăţit atât de tare încât se ascundea de prietenii ei. "Nu am avut nicio motivaţie să fac ceva sau să ies. Chiar şi cu cei mai buni prieteni, nu voiam să-i văd, nu voiam să ies sau să iau masa cu ei", a mai spus actriţa.

"Eu pur şi simplu plângeam şi plângeam şi îmi spuneam: 'Nu pot face asta. Nu pot ieşi afară. Nu vreau să fac nimic'", a adăugat Turner.

În pofida tulburărilor mentale cu care s-a confruntat, Turner a spus că nu a luat niciodată în considerare sinuciderea, însă s-a gândit frecvent la asta.

Sophie Turner este acum una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume datorită rolului din "Game of Thrones" şi va juca în filmul "Dark Phoenix" care va apărea în luna iunie.

Ea este logodită cu muzicianul Joe Jonas şi urmează să se căsătorească cu acesta la sfârşitul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri