Un an de știri Digi24 Oradea

Data publicării:
BETA 1 an de stiri

Reporterii şi cameramanii Digi24 Oradea au transmis de peste tot, fie noapte, zi, furtună, viscol sau caniculă. Ştirile şi relatările în direct despre ravagiile făcute de natura dezlănţuită au fost adevărate pietre de încercare pentru noi. La Digi24 Oradea ați văzut și cum omul distruge natura, aşa cum s-a întâmplat în pădurea din Băile Felix, afectată de tăieri ilegale. 

Un incendiu la un depozit de materiale de construcţii a provocat cele mai mari pagube din ultimul deceniu în Bihor: 2 milioane de euro. Reporterii şi cameramanii Digi24 Oradea au fost alături de pompieri și v-au transmis impresionanta desfăşurare de forţe a acestora.

În jurnalele Digi24 Oradea am difuzat mai multe materiale despre spirtul toxic care a provocat zeci de decese în Bihor. Cazul a intrat în atenţia procurorilor şi a declanșat controale masive ale autorităţilor în pieţe şi magazine. 

Demonstraţiile și protestele oamenilor au fost subiecte pe care Digi24 Oradea le-a tratat întotdeauna cu imparţialitate. Echipele noastre au fost alături de şoferii care au plantat panseluţe în gropile de pe cea mai stricată şosea din judeţ, drumul naţional 76 Oradea-Beiuş.

Mesajele ecologiștilor din Oradea, care au manifestat împotriva exploatarii gazelor de șist, a defrișărilor masive și a transformării Roșiei Montane într-un lac de cianură, s-au făcut auzite şi prin intermediul ştirilor noastre. 

Am urmărit conflictul declanşat la adăpostul de câini din Oradea, unde apariţia pe internet a unor fotografii cu căţei mutilaţi a dus la cercetarea pentru cruzime a patru dintre angajaţii serviciului de ecarisaj.
Tot susţinătorii drepturilor animalelor au găsit o modalitate inedită de a protesta împotriva tradiţionalei vânători de mistreţi organizate în Balc de omul de afaceri Ion Ţiriac: au ridicat un balon cu aer cald peste fondul de vânătoare. 

Reporterii Digi24 Oradea au mers până în şcoala din satul bihorean Dumbrava, unde 70 de elevi învățau în clase cu pereţi mucegăiţi, înnegriți de fumul sobelor improvizate, cu bănci rupte, vechi de un secol.

Știrile Digi24 Oradea au arătat și situaţia a sute de elevi din Bihor, care au fost la un pas să renunţe la școală pentru că ministerul Educaţiei nu le-a mai decontat transportul spre şcoală vreme de 5 luni. 

Criza vaccinurilor a lovit și Bihorul, iar situaţia a fost prezentată în jurnalele Digi24 Oradea. În luna mai, spitalele din judeţ au rămas fără vaccin antitetanic şi antibotulinic.

În ciuda acestor greutăţi, sunt și medici care se luptă cu sistemul şi pun interesul bolnavilor mai presus de orice. Reportajele Digi24 Oradea au adus în fața dumneavoastră eforturile uriașe depuse de acești oameni care salvează sute de vieți în fiecare an.

Reporterul Digi24 Oradea Bogdan Costea a coborât în adâncul pământul ca să vă prezinte o adevărată minune a naturii: peştera cu cristale de la Farcu. 

Știri corecte, nepărtinitoare, complete şi documentate, susţinute de imagini impecabile, de calitate Full HD - aceasta este promisiunea pe care o reînnoim faţă de telespectatorii Digi24 Oradea. Vom căuta adevărul, vom promova acele valori care ne reprezintă, vom asculta comunitatea și vom întreba autoritățile. Ne facem meseria cu dedicație, cu profesionalism, cu imparțialitate și devotament. Convingerea noastră este că împreună cu dumneavoastră vom schimba România în bine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita