Mărturia unei femei care a urcat de trei ori în mașina lui Gheorghe Dincă: „Îmi este frică și de umbra mea”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

O femeie care a urcat de trei ori în mașina lui Gheorghe Dincă, ca să ajungă la serviciu, după ce pierduse autobuzul, spune că bărbatul nu a dat nicio clipă de bănuit că ar fi capabil de faptele brutale de care este acuzat acum. Femeia, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a intrat în direct la Digi24 și a povestit experiența ei. 

„M-am urcat în mașina lui cu atâta încredere... Un om normal, un om curat, un om civilizat, cu vorbe scurte și frumoase... Nu mi-a dat nicio clipă de bănuit că ar fi ceva, că ar fi un om cum s-a dovedit că este”, a declarat femeia pentru Digi24.

Reporter: Ce ați discutat cu el, ce v-a făcut să credeți că nu ar putea să facă ceea ce a făcut?

Din dorința de a ajunge cât mai repede la serviciu, pierzând autobuzul, m-am urcat în mașină: „Bună ziua, mulțumesc frumos!” Atât. Nu s-a discutat nimic, nu m-a întrebat nimic. Gesturi deosebite nu am văzut, nici priviri. Acum vă spun sincer că îmi este frică și de umbra mea... Vreau să spun asta: indiferent cine ar fi - copil, adult - , să aștepte autobuzul, să piardă de unde pierde decât să-și piardă viața și să se întâmple ce s-a întâmplat cu fetița asta”, a spus femeia.

A cunoscut-o pe Alexandra, adolescenta care a dispărut săptămâna trecută, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o.

O cunosc pe fetiță, era din Dobrosloveni, unde aveam cursuri. Participa la toate activitățile culturale din Dobrosloveni. Un copil deosebit”, a mai declarat ea.

Reporter: Ce reacție ați avut când ați auzit ce s-a întâmplat și că cel suspectat este chiar persoana care v-a luat în mașină de trei ori?

„De persoana care m-a luat în mașină - frică. Iar de fetiță - durere. Dacă ar fi fost copilul meu, poate durerea ar fi fost mai mare, dar și acum e la fel. Nu-mi vine să cred! Un copil cu vorbe frumoase, un copil cu o sensibilitate ieșită din comun. Era foarte puternică: fizic și psihic. Un copil deosebit.”

Gheorghe Dincă va fi dus luni la locuința lui pentru reconstituire

Luni dimineața, Gheorghe Dincă și anchetatorii sunt așteptați să se reîntoarcă la casa din Caracal unde ar fi fost ucisă Alexandra pentru reconstituire și pentru a căuta noi dovezi. Duminică, Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor, timp de 7 ore, cum le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza.

Gheorghe Dincă, arestat și anchetat pentru răpire, a fost acuzat și pentru omor calificat. Probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a recunoscut, la audieri ca a omorât-o pe fată imediat ce și-a dat seama că aceasta sunase după ajutor.

Bărbatului de 66 de ani a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Irinel Columbeanu are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește să facă rost de bani”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din...