Galerie Foto Summit G7. Soţia premierului britanic Carrie Johnson le distrează pe partenerele liderilor mondiali cu grătare și plimbări pe plajă

Data actualizării: Data publicării:
Carrie Johnson, Jill Biden
Carrie Johnson s-a bucurat deja de o plimbare pe malul mării alături de Joe Biden. Foto: Profimedia

Carrie Johnson, proaspăta soţie a premierului britanic, le-a întâmpinat pe soțiile liderilor mondiali la summitul G7 în comitatul Cornwall, în primul său eveniment public important de când s-a căsătorit cu Boris Johnson. Cea mai tânără dintre dintre partenerele de la summit s-a bucurat deja de o plimbare pe plajă alături de Prima Doamnă a SUA, Jill Biden.

Soția premierului britanic va fi responsabilă de organizarea mai multor evenimente, în timp ce liderii vor purta discuții cu privire la probleme precum schimbările climatice, distribuția vaccinurilor și recuperarea după pandemie. Însă, cea mai mare datorie socială pentru Carrie Johnson va fi organizarea unui grătar pe plaja din Golful Bay, sâmbătă, unde celebrii invitați se vor delecta cu scoici, cleşti de crabi Curgurrell şi macrou Portscatho, muşchi afumat şi sărat de vită Moorland și homari Newlyn. După, vor fi serviți cu brânză de Brie la cuptor și bezele prăjite la foc, cu unt și rom, scrie BBC

Summit G7. Foto: Profimedia
Summit G7. Foto: Profimedia

Soția premierului britanic are sarcina de a se ocupa de partenerele liderilor, în timp ce aceștia dezbat subiecte importante. În agenda pentru zilele următoare se regăsesc plimbări pe plajă, vizite în destinații celebre din Cornwall, St Ives și Penzance.

Jill Biden: „Cred că aducem dragoste din America”

La sosirea în Europa, Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a ales să transmită lumii un mesaj într-un mod inedit. Aceasta a purtat la întâlnirea cu premierul Marii Britanii un sacou pe spatele căruia scria "LOVE".  „Ei bine, cred că aducem dragoste din America", a spus Jill Biden despre cuvântul scris cu litere mari pe blazerul său negru.

"Aceasta este o conferinţă globală şi încercăm să aducem unitate pe glob, şi cred că e nevoie acum ca oamenii să simtă un sentiment de unitate din partea tuturor statelor şi să simtă o speranţă după acest an de pandemie", a explicat Prima Doamnă a Statelor Unite.

Printre partenerii liderilor care participă la summitul G7 se numără și Mariko Suga, Sophie Trudeau, Brigitte Macron, Maria Serena Cappello și Joachim Sauer.

Liderii UE, prima dată la aceeași masă după relaxarea restricțiilor

Liderii G7 vor discuta, pentru trei zile, în Cornwall, Marea Britanie, cele mai importante subiecte de pe agenda mondială. Summitul G7, care a început vineri și se termină duminică, marchează prima vizită în străinătate a lui Joe Biden de la preluarea mandatului de președinte al SUA.

Subiectul principal al discuțiilor din următoarele trei zile va fi recuperarea post-pandemie, inclusiv „un sistem global de sănătate mai puternic care ne poate proteja pe toți de pandemii viitoare”.

 

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt la un pas de divort. Un apropiat al cuplului Bennifer a rupt tacerea: “S-a...