ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Parlamentul britanic a votat amânarea Brexitului

brexit shutterstock_417868516

Camera Comunelor s-a pronunţat joi seara împotriva organizării unui nou referendum privind Brexitul, cel puţin pentru moment, relatează The Associated Press, citat de News.ro.

Bombă descoperită în curtea unei gospodării din Bihor

Bombă Hidișelu de Sus 1

O bombă din al doilea război mondial a fost descoperită în localitatea Hidișelu de Sus, din județul Bihor. Muniția a ieșit la suprafață în timpul unor lucrări pe care un localnic le făcea în curte.

Confruntare decisivă la München

Putin, Hollande, Merkel And Poroshenko Meet Over Ukraine Peace Plan

La conferința de securitate de la München din 2007 a fost prima dată când Președintele rus Vladimir Putin a semnalat o răcire în relațiile dintre Rusia și Occident. Puțin după aceea, Rusia a invadat...

Compania aeriană Ryanair Sun își schimbă numele

Print

Ryanair Sun, a anunțat astăzi, 14 martie, că va fi redenumit în Buzz din toamna 2019 și va opera cu certificat de operator aerian polonez. Ryanair Sun, o companie aeriană independentă din cadrul...