Împuşcat la vânătoare

Data publicării:
impuscat1

Din primele informaţii, cei doi vânătorii îşi descărcau armele după partida de vânătoare. La un moment dat puşca unuia dintre ei s-a descărcat accidental, rănindu-l la ambele gambe pe celălalt vânător în vârstă de 59 de ani.

Bărbatul rănit a fost transportat de colegi la Spitalul Militar, iar de acolo a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean, unde a fost operat de urgenţă.

Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi: "A fost transferat la Spitalul Sfântul Andrei pentru Serviciul de Chirurgie pentru repararea leziunilor produse prin împuşcare. Rănile au fost destul de grave, sigur dacă nu s-ar fi pus aceste garouri, putea să survină o hemoragie importantă sau fatală. Dar la faţa locului s-au luat primele măsuri în aşa fel încât viaţa nu i-a fost pusă în pericol".

Potrivit martorilor, se pare că bărbatul rănit îi făcea celui care l-a împuşcat instructajul de tras cu arma.

comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "Din primele cercetări a reieşit faptul că bărbatului în vârstă de 44 de ani i s-a descărcat accidental arma în timp ce participa la o partidă de vânătoare autorizată".

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările în acest caz.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Bogdan Stănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri